Çocukları sahipsiz bıraktın aile sosyal politikalar bakanı! | DÜNYA
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Çocukları sahipsiz bıraktın aile sosyal politikalar bakanı!

Bu çocuklar devletin çocuğu değilmi? Ne yapıyor aile sosyal politikalar bakanı!

Adaleti sağlamayana Allah rahmet etmez, bereketi alır üzerinden. Bu söz size yabancı değil. Öyleki bu söz İslam’ın özü Allah’ın sözüdür.

Bir bakıyoruz ki cümle alim, cümle hoca kılıklı sahtekârlar kendilerini herkesten üzere tutuyorlar, gün geliyor siz bilmezsiniz biz biliriz diyor işte bu sahtekâr hocaların Mısır’da olan tapınak rahiplerininden farkı yok, onlarda aynı şekilde halkı korkutup şüpheye düşürüyor.

Şimdi adil olmak zamanı değil mi? Allah adil olun adaleti sağlayın derken sana bana diye ayırmadığı gibi bize Hz Muhammed sav üzerinede sırlar verdi.

Her sokak başında bir dilenci, her köşe başında bir dilenci, her üst geçit de bir dilenci, her metrobüs durağında bir dilenci, her meydanda bir dilenci, dilenen ya yaşlı bir kadın,bir çocuk bir bebek veya sakat bir kişi. Burada olan zalimlik ise bu çocukları kullanıp dilendiren kişilerin sürekli olarak bu zalimlik üzerine devam etmesi, bunun için ufak cezalar var.

Şimdi bir bakalım bizde olan bu zalimlik karşısında konuşan kaç hoca, derviş, veli var? Yok devlet adamı varmı? Yok. Peki biz bu çocuklardan diyoruz ki devletine ,dinine sahip çıksın! Öyle mi? Bu güne kadar sen bu çocuklara sahip çıktın mı? Sen bu garibanlara destek oldun mu? Aile sosyal politikalar bakanlığı bu zulmü görmeyip de hâlen Allah’tan yardım istemektedir. Sen Allah’ın hangi durumuna razı oldunda Allah’a istekde bulundun?

Bu çocuklar hepsi devletin çocuğu, bu çocukları dilendiren kişiler için ne desek az ama konu o değil konu bu cocuklardan olan beklenti, hal böyleyken bu çocuk yarın büyüdüğü an sana neden sahip çıksın. Sen bana sahip çıktın mı? Sen beni sokaktan tutupda büyüttün mü? Sen beni yağmurda bebek halimde görmeyip bana yukleninen sorumluğu aldın mı, hasta olduğumda dayak yediğimde elimden tuttun mu?

Biz öyle nankör öyle bir zalim bir zandayiz ki ne Allah’ı işitir olduk, nede ondam olana kulak verir olduk. Sen akparti, MHP, CHP ayirmayacak Allah seni sen olduğun için ayıracak. Sen ne verdin ki ne istersin Allah’tan.

Bu çocuklara sahip çıkın. Koltukda boş oturmayın. Bu çocukların 16-17 yaşında oldukları zamanı size isyan edecek. Sizi ve senden olanı da şikayet edecek Allah’a.

Müslüman olmak bayrak, sancak değil, adil olmaktır. Devletin işi adaleti sağlamak. Allah size bir mevki verdi, ya zalim olacaksın, ya alim. Yoksa istediğin kadar bağır ben yaptım, ben ettim diye, ben yaptım diyeni Allah uyarıyor. Bu çocukların sahipsiz bırakan asla müslüman olamaz.

Bu durum çözülmesini istemeyen tek kişi yokturki sahip çıkılmasın. Son 12 yıldır bu dilenen çocuklar arttı. Çocuk kaçıranları arttı. Sen aile sosyal politikalar başındaki kadın. Anasın, kadınsın sen bunu göremeyecek kadar körmüsün. Devlet anadır. Lütfen çocukları alıp anasına teslim edin.

Avrupa’da birçok ülke bu çocuklara bakıyor, anan kim sormaz, baban kim sormaz. 18 yaşına kadar bakar,  biz ise kendimizi müslüman sanıyoruz ne günlere kaldık.. sonra Allah’ım yardım et. Etmez, etmeyecek.

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kalın’dan Erdoğan ve Türkiye’yi hedef alan Pelosi’yi köşeye sıkıştıracak soru!

HIZLI YORUM YAP