Cinlerin İlk Kralı Bael | DÜNYA
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Metafizik ile uğraşan kişilerin merak ettiği ve araştırdığı konuyla ilgili artık bilgiler ortaya çıkmaya başladı, Eski din ve Cinler ile görüşen ve tasvir eden kişilerin onayladığı Bael..

Bael, Kral Hz. Süleyman’ın 72 Cin hükümdarından ilkidir ve 66 ila 250 lejyon Şeytani Ruh’u yönetir . O, Cindir ve erkekleri görünmez yapma gücüne sahip, boğuk sesli bir kral olarak tanımlanır. Eski Suriye ve Pers’in birçok küçük tanrısı, “efendi” anlamına gelen Baal adını taşıyordu. Bazı yazarlara göre Bael, komutası altında 66 lejyon iblis bulunan bir Cehennem Dükü’dür.

Bazı kaynaklarda düşmüş melek olarak da geçmektedir.

Bael isimli Cin’in gücü ve yetenekleri

Bilim’de oldukça yetenekli. insanları bilgeleştirebilir, boğuk bir sesle konuşur ve büyücülükle birlikte cebinde kül taşır .

Bael Mührü

Bael mührü

Bael resmi

Bael

Bael için diğer iddialar

En büyük Baal, Kenan’ın Yüce Tanrısı El’in oğluydu . O yaşamın efendisiydi ve ölüm-yeniden doğuş döngüsünü yönetiyordu. Mot (ölüm) ile bir savaşa girdi ve öldürüldü ve yeraltı dünyasına gönderildi. Ekinler, Baal’in kızkardeşi, aşk tanrıçası Anath , cesedini bulup uygun şekilde gömene kadar soldu. Kenanlılar, çocukları yakarak kurban ederek Baal’e tapıyorlardı.

” Baal ” terimi, Eski Ahit’te çeşitli şekillerde, efendi veya mal sahibi genel anlamıyla kullanılmaktadır. Bazen belirli bir halkın yerel pagan tanrısı ve aynı zamanda ülkenin tüm putları anlamına geldi. İsim, İbranice İncil’de Fenikelilerin birincil tanrısı olarak bahsedilen Kenan tanrısı Baal’dan alınmıştır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İngiltere Başbakan Adayı Liz Truss: Seçimi kazanırsam Göçmenleri Türkiye’ye göndereceğim

HIZLI YORUM YAP