Bu uyarı boşuna değil patlama olabilir deniyor! | DÜNYA
DOLAR

32,5955$% 0.11

EURO

35,0131% 0.35

STERLİN

40,7295£% 0.28

GRAM ALTIN

2.420,15%-0,11

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%-0,12

a

Bu uyarı boşuna değil patlama olabilir deniyor!

Bu uyarı boşuna değil patlama olabilir deniyor! Geçtiğimiz gün Fransa, Almanya, ABD vatandaşlarını uyardı özellikle ibadet yerlerinden uzak durun deniyor. En son uyarıda gördük ki bu uyarılar boşuna değil. duyumlar var.

Bu yönde radikal grupların bunu malzeme yaparak eylem yapma girişimleri olabilir. Yeterli önlemleri almak gerekiyor Türkiye bir dini savaş veya eylem yeri haline gelmesi herkesi etkiler. Dini cemaat ve bölgelerde olan gruplarında incelenmesi gerekiyor. Genel olarak telegram, whatsapp gruplarının da incelenmesi gerekiyor.

BU BİR EYLEM HAZIRLIĞI OLABİLİR!

Daha önceki çağrıyı duymazdan geldiğimiz zaman neler olduğunu gördük. Bu açıklamalar pek hayırlı açıklamalar değil, Ülkeye giren kaçak sayısını da düşünüldüğünde önlemlerin yetersiz olmasından tek beslenecek yapı var. Terör ve terörden beslenen kişiler ve gruplar..

Paludan, İsveç’ten sonra bugün de Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da Kuran yakarken, Danimarka’nın Ankara büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrılmıştı.

Almanya Büyükelçiliği’nin Twitter hesabından ‘Türkiye’deki Almanlar için önemli not’ diye yazılarak ülkenin vatandaşları uyarıldı.

Notta, ‘Türkiye’deki saldırı meydana gelme riski olduğu’ savunularak şunlar dendi: “İsveç’teki Türk büyükelçiliği önünde Kuran’ın yakılması olayından sonra, güvenlik yetkililerinin değerlendirmesine göre Türkiye’de terör saldırısı riski artıyor. Bu nedenle, uluslararası ziyaretçilere açık tesisleri ziyaret ederken özellikle tetikte ve dikkatli olun, mümkünse kalabalıktan, halka açık yerlerden ve özellikle ibadet yerlerini ziyaret etmekten kaçının.”

ABD ibadet yerlerine dikkat çekti

ABD Büyükelçiliği’nin internet sitesinde de şu uyarı yer aldı: “Avrupa’da son zamanlarda yaşanan Kuran yakma olaylarının ardından ABD hükümeti, vatandaşlarını teröristlerin Türkiye’deki ibadethanelere olası misilleme saldırılarına karşı uyarıyor. Teröristler, ibadet yerlerini veya Batılıların sık sık ziyaret ettiği yerleri hedef alarak çok az uyarıda bulunarak veya hiç uyarı vermeden saldırabilirler.”

Fransa, ABD açıklamasını hatırlattı

Fransa Büyükelçiliği’nin açıklamasında da ABD’nin açıklaması hatırlatılarak şunlar dendi: “Türkiye’de ikamet eden veya ziyarete gelen Fransızlardan, özellikle ibadet yerleri olmak üzere yabancı uyrukluların uğrama ihtimali yüksek olan toplanma yerlerinde azami dikkat göstermeleri isteniyor.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kudüs’te bir Yahudi yerleşim birimine silahlı saldırı, 7 kişi yaşamanı yitirdi! Filistinli teröristler sivilleri hedef aldı!

HIZLI YORUM YAP