Bu Katar başımıza bela olacak er ve geç! | DÜNYA
DOLAR

32,3767$% 0.16

EURO

35,0054% -0.23

STERLİN

41,0077£% 0.28

GRAM ALTIN

2.324,84%0,25

ÇEYREK ALTIN

3.987,00%-0,36

a

Bu Katar başımıza bela olacak er ve geç!

İktidara yakın bazı kişilerin hayır katar ortak değil onlar bize destek oluyor demesini komik buluyorum, neden destek oluyor? Bizim milli olma çabamız varken bir yabancı firmanın ülkenin kaynaklarına ister katar olsun ister başka bir devlet ortaklık kurmasına asla iyimser bakmıyorum, bakanda zaten ya fetöcüdür yada Türk ve Türkiye düşmanı.

Bu kadar bize kara kaşımız gözümüz diye ortak olmuyor, 2000 yıllarından sonra resmen ülkede örümcek gibi dolaşıyorlar, bakınız bu katar başımıza bela olacak diyorum bugün gülersiniz ama yarın bu ABD’de ortağı katar bize düşman olursa şaşırmayın!

ABD ile ortak bir çok çalışması ve ve ABD için gelin üst kurun burada diyen kişiler! Kendi halkının çoğunun aç olduğu ülkedir katar, bakmayın yüksek binaların olduğuna halk sadece zengine hizmet ediyor! Krallık!

Şimdi zorunuza gidecek ama milli servetlerin bu şekilde verilmesine karşıyım benim ülkemin askeri üretim yerleri verildiğinde nasıl karşıysam benim paramla iş yapan yere’de ortak olmasına karşıyım, bu ülke başkalarına peşkeş çekilsin ortaklık yapılsın milli projeler için diyorum bunu gerçekten ihanbettir, şimdi ihanet dediğim için küfür edeceksiniz zamanın ‘da aynı şekilde Arap kralı için dediğim zamanları hatırlıyorum  neymiş Suud kralı ve şeyhi bize para veriyormuş el altından, Suud kralları bütün paralarını Türkiye’ye yatırmışlar İsviçre bankasından çekip bunu çekemeyen dış güçler bizimle uğraşmaya başlamış htta bir bakanda daha çocuk yaşta vardı oda bize o sebeple kafa tutmuş vs, Bu masallar ile büyüyen kişiler gerçekten uzak, hayal kuruyorlar, biz istemezmişim bu ülkenin daha dik durmasını, halkın emekli maaşı ile ev araba almasını elbet isteriz, bunun içinde var gücümüz ile her şeyden önde gelen Allah’ın sabit kıldığı adalet ile ülkemizi savunuruz Allaha şükür.

Beyler bayanlar, vatan hainleri hepinize diyorum, Devlet elbette ortak olur ama bu kadar çok ortalık felaket getirir, elinde olan ne varsa ortaklık yaptığın yarın seni masa başında bırakır.

Ortaklık mı yapacaksınız? Ben bir şey deyim milletin yararına olsun.

Rusya ile ortalık yapacaksın öylemi buyur kardeşim sende fındık var bendede gel ortakbir fabrika kuralık bunun karını iki devlet olarak yapalım buyur

Katarla ortaklık mı yapacaksın, bulursun bir proje iki devlet yaparsın

İngilizler ortaklı mı yapacaksın bulursun bir proje yaparsın

Ama benim paramı benim verilerimin olduğu bilgilerimin olduğu yeri ortaklık konusunda anlaşırsan arada dur arkadaş derim!

Neden mi Milli olduğumuz için, geçmişini ve tarihini bilmeyen nesil ve radikal islamcı kesim tarihi bilmez onların tek bildiği Türkiyeyi nasıl batırır ve Arap haline getiririz mantığı.

Ortaklı mı yapacaksınız dünyanın en gelişmiş eğitim devleti ile ortak bir okul devlet projesi yaparsınız ve el birliği ile binlerce yeni nesil akıllı insan yetişir,

Demem o ki mesele katar değil mesele bunca ortaklık olduğu yerde kavgada olur, hırsızlıkta olur, adam satmada olur.

Yoksa banana elin fistanlı katarlısından.

 

Bu devlet kimsenin malı değildir, bu devlet birilerinin sermayesi değildir, gün gelecek bu savunanlar bugün suud kralını nasıl eleştiriyorsa Katarlşı adamı da eleştirecek, unutmayın dün çalışan Telekom kablo ve verilerini unutmayın,

Bu milletin trollere değil akıllı İslam düşünürlerine ihtiyacı ve çomarlara değil. çomAk!

Bu gün aynı Suudi kralı için daha önce söylenen Katarlı kral mı şeyh mi neyse onun için deniyor, biz bu oyunu daha önce yaşadık, Tayip Erdoğanı seversiniz sevmesiniz benim umurumda değil, Tayip Erdoğan’da bir yaratıcı değil, bir peygamber değil, Elbette hata yapacak, sürekli alkışlarsak onun bu hatasını kim gösterecek, beni de sürekli birileri yalandan alkışlasa bende hatamı göremem , dolayısı ile devlet adamlarının severiz, hatası olduğu ayda söylemek benim vatandaşlık görevim tıpkı 2008 yılında dediğim gibi..

 

O günde fetö beladır, hatta küfürler ederken bana atama küfürler ediyorlardı, dün Barzani için dediklerimde beni yerden yere vuruyorlardı, dün çözüm  için dediklerimde bana hain diyenler oldu, daha önceki sene Suud kralına hakaret ettiğim için yedi ceddime küfürler edildi, bugün Katarlı adama dediklerim için ise ben CIA ajanıyım ulan nasıl ajanım adam ABD ile zaten ortak bari sallarken iyi sallayın çok ÇOKAK var gerçekten! Çok

Neyse altta olan bilgileri TBMM’den okuya bilirsiniz ben sizin için altım<

 

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ödemeler dengesi verilerine göre Katar’a yerleşik yabancıların Türkiye’deki doğrudan yatırımları 2002 yılı ile Ekim 2019 tarihleri arasında 2,7 milyar dolar düzeyinde bulunuyor. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın Kasım ayında yaptığı açıklamaya göre ise Katar’ın Türkiye’deki toplam yatırım tutarı 6,3 milyar dolar.

2- Türkiye ile Katar arasındaki ticaret hacmi 2,3 milyar dolar seviyesine ulaşırken, bugüne kadar Türk inşaat firmaları Katar’da 17 milyar dolar değerinde 146 proje gerçekleştirdiler.

3- Katarlı şirketler Türkiye’de özellikle finans, medya, gıda ve perakende sektörüne yaptıkları yatırımlar ve kurdukları ortaklıklarla gündem oldular. Katar Ulusal Bankası (QNB), Finansbank’ın yüzde 99,81 hissesini 2015 yılında Yunanistan’ın en büyük bankası National Bank of Greece’den (NBG) 2,9 milyar dolarlık bedelle satın aldı.

4- 2013 yılında Abank’ın yüzde 71’ini 460 milyon dolara satın alan Commercial Bank of Qatar, 2016 yılı sonunda da 224 milyon dolar daha ödeyerek ABank’ın tüm hisselerinin sahibi oldu.

5- Katar merkezli beIN Media Group, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yönetilen Türk Pay-TV platformu Digiturk’ü 1,2 milyar dolar civarında bir bedelle satın aldı.

6- Türk kanatlı sektörünün en büyükleri arasında yer alan Banvit’in yüzde 79.5 hissesi Brezilya-Katar ortaklığındaki TBQ Foods’a devredildi.

7- Katar merkezli Mayhoola fonu Altınyıldız, YKM, Ay Marka, Beymen ve Boyner Büyük Mağazacılık şirketlerini bünyesinde bulunduran Boyner Grubu’nun yüzde 30.7 hissesini 885 milyon dolara devraldı. İnşaat, alt yapı ve mühendislik gibi alanlarda faaliyet gösteren Ankara merkezli Ankas, Katarlı Hamad Bin Khalid tarafından Nisan 2017’de satın alındı.

8- 1964 senesinde İzmir’de kurulan otomotiv devi BMC’nin yüzde 50’si 2017 yılında Katar Silahlı Kuvvetleri Endüstri Komitesi’ne satıldı.

9- İslami finans kuruluşları arasında yer alan Katarlı QInvest, 2016 yılında Ergo Portföy‘ü satın aldı. Satın alım sonrasında Ergo Portföy’ün adı Qinvest Portföy olarak değişti.

10- Bu yatırımların yanı sıra TÜİK verilerine göre 2014 – 2018 yılları arasında Katarlılar Türkiye’de 1552 konut alırken, İstanbul, Bursa, Trabzon, İzmir ve Bodrum öncelikli bölgeler olarak gözüküyor.

11- Borsa İstanbul %10 ortaklık!

12- Dijitürk

13- Tank palet fabrikası ortaklık ve daha bir çok ortaklık!

 

Ersoy K

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan’a Sanki Amerikalı papazı ben ‘çıkar’ dedim! Erdoğan’a şok cevap!

HIZLI YORUM YAP