BAE Sedat Peker'in sosyal medya açıklamalarına nasıl müdahale etti? | DÜNYA
DOLAR

32,4291$% 0.2

EURO

35,1096% -0.11

STERLİN

41,1688£% 0.35

GRAM ALTIN

2.322,36%0,16

ÇEYREK ALTIN

3.997,00%0,14

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • BAE Sedat Peker’in sosyal medya açıklamalarına nasıl müdahale etti?

BAE Sedat Peker’in sosyal medya açıklamalarına nasıl müdahale etti?

BAE Sedat Peker’in sosyal medya açıklamalarına nasıl müdahale etti? Bir çok baron ve suçlunun olduğu BAE olan Sedat Peker olarak bilinen ve ismini sonrasın ‘da Reis Sedat Peker yaptıran ve milyonlarca seveni olan Peker’in videolarına yasak geldikten sonra, twitter’da olan açıklamalarını ‘da yasak getirilmişti.

Bu konuda bir çok yorumcunun ve uzmanın ise bu şekilde bir yaptırım yapılmasının altında farklı sebepler olacağı düşünülüyor.

Konuyla ilgili Sedat Peker’in kısa süre sonra yeniden bomba gibi giriş yapabileceği konuşulurken, Farklı bir ülkeye ‘de geçiş yapabileceği belirtiliyor.

BAE ve Türkiye arasında buzlar erimiş görülse ‘de BAE bir çok defa Türk hükumeti Ak parti ile yol ayrımına girebileceği düşünülüyor.

Bir çok  gazeteci ise Sedat Peker’in susmasına karşılık BAE elinde güçlü  bir güç olduğu için Türkiye’den bir çok BAE alabilir iddiasında bulundu.

Peker’e yakın çevreler ise, Peker’in elinde olan verilerin herhangi bir şekilde Peker ve ailesine yönelik bir farklı yaptırım yapılması halinde servis edileceği ve zamanı bekledikleri iddia edildi.

Kumar baronu Halil Falyalı’nın serbest kalması sonrası Peker ve adamlarının nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Halil Falyalı için ise bazı kaynakların Peker ile görüşmek istediği iddialar arasında..

Yargılama süreci başlaması ile birlikte ise ikinci adım olarak Peker’in bir çok belgeyi daha önce yargıya vereceği ve buradan ‘da basınla paylaşılmasına karşılık bir çok kurum teyakkuz halinde olduğu ise gelen diğer bilgiler arasında.

BAE hangi gerekçe ile Peker2in internet erişimine yasak verdiği merak edilirken, bölgede olan bir çok iş adamı ve kişi ise Peker olayından sonra bölgeden ayrılacağı belirtiliyor.

BAE tüm kaynaklarını ise gelen yatırımcılar kazanıyordu..

BAE hangi amaç ve gerekçeli kadar ile sosyal medya yasağı verdi

Türkiye ve BAE hangi noktalar ‘da anlaştı

Bu iki soru için gazeteciler farklı açıklamalarda bulunmaya devam ediyor..

Bir çok Gazeteci ise Peker’in susmasından sonra adını dahi anmaması kafalarda soru işareti oluşturdu..

Peker’in ise ne zaman aktif olacağı merak ediliyor.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Körfez gerginliği ABD basının gündeminde: Dikkat çeken Türkiye ayrıntısı! Türkiye yalnız bırakılabilir!

HIZLI YORUM YAP