Babalar gününe özel, kaostan beslenen devlet adamlarına sesleniyorum | DÜNYA
DOLAR

32,5596$% 0.05

EURO

35,0492% 0.54

STERLİN

40,8464£% 0.6

GRAM ALTIN

2.427,61%0,20

ÇEYREK ALTIN

4.060,00%-0,02

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Babalar gününe özel, kaostan beslenen devlet adamlarına sesleniyorum

Babalar gününe özel, kaostan beslenen devlet adamlarına sesleniyorum

Abdullah b. Abbas (r.a)’dan rivayet edildiğine göre Peygamberimiz (s.a.v) şöyle buyurmuştur: “Yanı başındaki komşusu açken tok olarak geceleyen kişi (olgun) mü’min değildir.”

Bu hadis üzerine bir çok konu tartışılır ama bizim meselemiz herkesin tiksindiği yani toplumun %70 artık kavgadan, gürültüden bıktı bunu her seçim daha net görüyoruz. Meselemiz bunu anlamak ve anlat aslında.

Hangi partiye sahip çıkarsanız çıkın kıymetli kardeşlerim ama bir su edasında gidip de partinin kabına bürünmeyi kendinize hak görmeyin. Özellikle inanan ve kendisini Müslüman sanan kişilere söylüyorum sizin kabınız İslam olması gerekiyor parti değil.

Devlet adamları neden kavga ediyor rahat olamıyor!

Burada dikkat edilecek husus ve hukuk şu, yukarıda bahsi geçen hadise bakın burada bir öğüt var kim için toplum için. Peki devlet adamı bu hadisin neresinde en başında! Eğer ben Müslümanım diyorsa bir kimse burada en başta olan kişi komşuları derken yanı başında olan devletten tutun da dünyanın heryerinde olan açlara yardım etmek zorunda fakat ilk önce kendi içinde olanları temizlemek zorunda!

Bugün Türkiye’mde son 15 yılda kaç kişinin açlık yüzünden intihar ettiğini, kötü yola düştüğünü, adam öldürdüğünü,kaç evliliğin yıkıldığını bilen varmı? hangi devlet adamı şu kadar kişi bu yüzden yok oldu diyebilir.

ımmmm şeyyy düşünelim.

Yok kardeşim yok! ne seni düşünürler nede senin gibi düşünürler. İnanmıyorsan senin ahmaklığın senin abdestin demek ki geçerli değil diyorum.

Bir devlet adamı kendi toplumun da eğer kendi ülkesinde olan açları doyuramıyorsa kusura bakmasın Müslümanım ve Müminim diye ortada gezmesin. Allah bir diyen Müslüman oluyorda Allahsız kitapsızların yaptığı zorbalığı kendisi yapınca ne oluyor?

Kıymetli Müslümanlar, dinliler dinsizler, Hristiyanlar, Yahudiler, Musaviler ,paganlar,cinliler,ateisler,deistler  kim olursanız olun. Hangi partiyi tutarsanız tutun, umurumda değil. Benim umurumda olan sokakta çöp toplayan baba ve bugün babalar günü düşünün paranız yok, kimseniz yok! bir baba evine ne götürebilir? Bir evlat babasına bugün ne alabilir.

İşte bu ve benzeri kişilerin vebali devletin ve devlet adamlarının boynuna asılı, istediğiniz kadar gösteriş yapın,ahkam kesin,istediğiniz kadar ordular dizin, bir fakirin aç kalması yüzünden, bir babanın feryadı yüzünden, bir Müslümanın çığlı yüzünden, bir gencin ne olacağım demesi yüzünden geceleri rahat uyuyamıyorsunuz, iki yakanız bir araya gelmiyor hata üstüne hata yapıyor,kandırılıyor,aldatılıyorsunuz, işte sizin durumunuz aynı Firavunun durumu gibi koşun bakalım, koştuğunuz yere kadar elbet bir gün yüz üstü düşer de ne hata ettim diye sormanız umarım geç olmaz.

ErsoyK

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mısır’ın Libya için yaptığı askeri hazırlıklarına Suudi Arabistan’dan destek

HIZLI YORUM YAP