Almanya Yunan komutanı ile Türk gemisine nasıl çıktı! Bir hata var burada | DÜNYA
DOLAR

32,5965$% 0.24

EURO

34,8070% 0.4

STERLİN

40,4159£% 0.64

GRAM ALTIN

2.422,25%-0,42

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,74

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Almanya Yunan komutanı ile Türk gemisine nasıl çıktı! Bir hata var burada

Almanya Yunan komutanı ile Türk gemisine nasıl çıktı! Bir hata var burada

Aslında bu yazıyı yazmak için bekledim ve siyasiler ne yapacak diye bekledim, dedim ki aklı başında birisi vardır, dedim 600 vekil içinde çoğunluğun olduğu hükumet içinde delikanlı, dürüst, namuslu bir kişi vardır ve vatanını savunur.

Yok.. Yokmuş harbiden şaka maka yokmuş!

Gelelim meseleye bir yunan komador,4 saat cevap alamadığı için ömründe bir kez dahi uyuşturucu , illegal birşey taşımamış bir gemiye çıkıp arama yapıyor ve şunu diyor 4 saat bekledik.

Bekleme süresi 24 saat olduğunu biz biliyoruz!

Çıkabilir mi tabii çıkar resmi bir şekilde ülkelerin izni varsa çıkabilirsin, Bu gövde gösterisi olduğunu unutmayın.

Hemen akabinde dış işleri sert bir açıklama NOTA çekti, sonra misli ile cevap vereceğiz dediler,

cevap, cevap,cevap dıtt, dıtt,dıtt telefon kapalı!

Ey Türk milletinin cesur asker ve yurttaşları, NOTA askeri düzeyde en hafif çekilmiş bir mesajdır, misli ile karşılık vermek ise sanırım TV kanalında sen kimsin demektir, ha bire atar yapmak bu ülkeye zerre bir şey kazandırmaz biz bunun bedelini ödedik, çözüm’de  fetö olayları başlamadan önce çektik bedelini, çektik bedeli ama Almanya ve Yunanistan komutan şimdi kahraman ülkesi içinde!

Neden mi?

Amerikan canileri Türk askerinin başına çuval geçirdiği gün verilen tepki ile ne kadar düşük bir siyaset içinde olduğumuz gördüler ‘de ondan. Gördüler ki NOTA’yı ret ediyoruz dediler tarihte NOTA ret eden başka bir olay yoktur, yani sana diyor ki haksız olan sensin.

Haksızmıyız hayır, sonuna kadar haklıyız.

Ne yapmalıyız, madem bu işler 4 saat içinde oluyor, Fransız adalarına bağlı yunan askerinin oradan çekilmesi için 4 saat verin. Çıkın adaya, çıkın silahlanmış yunan adalarına 4 saat vaktiniz var, silah bulursak mermi bulursak ananızı ağlatırız deyin? Ama yok nede mi? Daha dün 2 KM yakınımıza gelen Yunan köpeklerine atar gider yaptık orada kaldılar devriye atıyorlar yani adamlar çözmüş atar yapıyorlar icrat yok diyorlar.

Savaşacaksak savaşalım sorun yok, ama benim ülkemi benim askerimi benim yurttaşımı rezil edilmesin yeterli, o şerefli Askerin üniformasının ne bedeller ödeyerek aldığını unutmayın.

Allah aşkına Katara verilen değer şu ülkenin Yurttaşına verilse kötümü olur. O meseleye ufaktan gireyim madem paraya ihtiyaç var madem vereceksin yap bir ihale tüm devletler katılsın en yüksek verene ver %10 ne gereği var sayın başkan bunlara. Hata yapıyorsun bu hatalar bedelini bu millet ödemez bir şekilde aklanır, bu ülkeyi bir nebze olsun seviyorsanız Milli olacaksınız kendi içimizde milli olalım bu ülke ne Araplaşır ne köpekleşir. Sahibini ısırmaz, devletin güvenliği senin elin ‘de bu atarlardan bıktık. Bu Araplardan sıkıldık, Suriyelilerin bu ülkede Avrupa’nın isteği ile kalmasından bunaldık, bu ses vatandaşın sesi, madem söz milletin referandum istiyoruz!

Almanya için değil ama bizim bir çok hatamızdan dolayı bu kötü senaryoyu yaşıyoruz, lütfen misli ile cevap vermek yerine,  Elimizde olan Suriyelilerin tümünü Avrupa kapısına bırakın en güzel cevap ‘da o olur!

Ersoy .k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Adriana Lima’ya çağrı Köpeğin adımı olur limacığım. Senin itin olur

HIZLI YORUM YAP