Ak partili yazarlar neden bir anda Trump için destek istiyor? | DÜNYA
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Ak partili yazarlar neden bir anda Trump için destek istiyor?

Bakmayın destek dediğime içimi acıtıyor bu durum, öyle ki bir algı içinde olduğumuz  açık bir gerçek bazen doğruları kabul etmek lazım, Amerika bizim düşmanımız diyoruz Trump için demediğimiz bir anasına, avradına küfretmediğimiz kaldı canlı yayında geriye kalan her şeyi söylediler, hatta kızı ile aşk yaşıyor denildi denilmedi mi?

O kadar iğrenç durumlar söylediği halde son günlerde yine bir Trump coşkusu yaşanıyor ama biz buna yabancı değiliz. Sebebi şu, trump daha önceki seçimde oy isteyen ve medyaya onun iyi bir başkan olacağını söyleyen yine bu medya, hatta cliton için o İlluminati ve fetullahçı denildi, Trump için ise bize mutlaka verir denildi, verdi ama elimize verdiler.

Hemen ağlamayın, ağlanacak olan sizin gibi köksüz ve milletsiz gazetecilerin oluşturduğu bu kargaşa toplumu bölüyor, nedir bu Trump sevdası, ülkeler başkanına göre ayrılmaz, ülkelerin kaderini çıkar yönetir, ABD başkanı Joe Biden olsa ne olur?

Hiç ABD içinde bulunmamış bazı gazeteciler bugün çıkmış konuşma yapıyor? Neymiş neden biden destekleniyor diye neden Trump için destek verilmiyor diye? Yahu sen ne aptal bir adamsın, Joe biden müslüman düşmanı ilan ettiler, olsa ne olmasa ne sen mi savunacaksın Müslümanı daha ömründe kuran okumamış insanlar bir anda ordu kesiliyor o yarım olmayan aklı ile.

Hele ki üzücü olan AK partiye yakın isimlerin Trump için destekli sözleri beni üzüyor, ulan adam Ortadoğu’n anasını ağlattı, senin kardeşini vurdu, senin iyi olduğun Suriye’yi karıştırıp binlerce insanı ya evsiz bıraktı yada senin kucağına bıraktı sende hiç utanma yok mu? Sen nasıl bir eziksiz! Bilinçsiz müptezel bir kaç gazeteci hele ki birde AK partiye yakın isimler bunlar, Tekrar etmekte fayda var Erdoğan devletin babasıdır onun gölgesine saklanıp güneşe meydan okumak başka bir dünyadır, lakin Erdoğan reisin gölgesi bir gün oradan cekilir, o gün ne Gazetecilik yaparsın nede kimse seni işe alır.

Aklı olan Müslüman istişare yapar, devlet kişisel ego ile yönetilmez, sizin gibi düşünseydi Cumhurbaşkanı çoktan dağılmıştı bu ülke< dolayısı ile bu Erdoğancı Gazeteciler ne Erdoğan’ı anlamış nede davasını.

Bunları Gazeteden değil içeri almak binaya yaklaşmasını engellemek lazım

Seçimi kim kazanırsa kazansın, trollerle iş tutan gazeteciler, aynı Gülenciler ( terörist ) gibi yok olup gidecekler. O gün küfrettiğiniz ABD ye kaçmak için kırk takla atacaksınız gafiller.

Trump Cumhurbaşkanı için sevin sevmeyin hakaretler yağdırdı, bu gün Aktroller ise resmen algı yaparak Trump için çalışması son derece üzücü neymiş Trump’da Erdoğan gibiymiş vs sonra yazıklarını sildiler silmesine ama herşey kayıtlı kaldı efendiler.

Resimler ne kadar gerçek bilinmez ama dikkat etmekte fayda var, Trollerin özellikle isimsizlerin Fetö örgütüne bağlı eski hesaplar olduğu ortaya çıkıyor  Nedim Şener diye bir adam bunu ortaya çıkarmıştı ama ne yazık ki kişi ne ifade verdi ne başka birşey.

Ey millet, bu çapsızlara güvenmeyin bunlar bu günün adamları yarını olmaz bunların. ABD seçimi bizi değil Orta doğuyu komple etkileyecek bildiğime göre Biden askeri çekecek daha öncede dedim bunu, o gün ne değişecek biliyormusunuz? Ortadoğu. Suriyeliler ne olacak diye sormayın, onuda Akpartinin seçmeni belirleyecek. Ya kalsın diyecekler biz razıyız yada gönder diyecekler başkanına o da gönderecek.

Ersoy K.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dış basın Ermenistan’ın işgal ettiği Azerbaycan’ın geri aldığı Karabağ bölgesinde

HIZLI YORUM YAP