Ak Partili Ethem Sancak, Rus Tv kanalına NATO darbeci. Bayraktar'ları Ukrayna’ya satarken böyle kullanılacağını bilmiyorduk | DÜNYA
DOLAR

32,3683$% 0.14

EURO

34,9779% -0.3

STERLİN

40,9661£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,36%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Ak Partili Ethem Sancak, Rus Tv kanalına NATO darbeci. Bayraktar’ları Ukrayna’ya satarken böyle kullanılacağını bilmiyorduk

Ak Partili Ethem Sancak, Rus Tv kanalına NATO darbeci. Bayraktar’ları Ukrayna’ya satarken böyle kullanılacağını bilmiyorduk

Ak Partili Ethem Sancak, Rus Tv kanalına NATO darbeci. Bayraktar’ları Ukrayna’ya satarken böyle kullanılacağını bilmiyorduk, Ak partiyi savunması ile bilinen iş insanının skandal açıklamaları ortaya çıktı.

NATO’ya ağır şekilde yüklenen Ak partili Ethem Sancak aynı zamanda Bayraktar ve Sihalar için ise Ukrayna ordusunun böyle kullanacağını bilmiyorduk demesi gündem oldu.

Ak Parti’den konuyla ilgili açıklama yapılmazken, binlerce kişi Ethem Sanca ve ekibine tepki gösterdi..

Son olarak alınan bilgiye göre ise Ethem Sancak’ın Rusya’da yayın yapan RBK televizyonuna 15 dakikalık bir röportaj verdiği öğrenildi. Sancak’ın yayında söylediği “NATO üyeliği Türkiye’nin geçmişten gelen ayıbıdır. Bütün liderlerimizi darbelerle indirdiler” sözleri dikkat çekti.

Ethem Sancak’ın yayındaki çarpıcı açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Rusya Ukrayna meselesinde ana suçlu NATO’dur. NATO geçmişten gelen kanserdir, urdur. Teröristleri destekleyen, 2016’da darbeye kalkışan da NATO’dur. Yaptırımlara katılmayacağız çünkü Rusya düşerse Türkiye bölünür, Türkiye düşerse de Rusya için aynı şey geçerli.

Erdoğan Zelenskiy’in ilgisini bu tarafa doğru çekmeye çalıştı, hala çalışıyor. Bayraktar’ları satarken böyle kullanılacağını bilmiyorduk. Rusya ile müttefikiz. S-500 yapacağız, uzaya çıkacağız. 2 gündür Moskova’dayım, 10-20 yıllık stratejik ilişkiler geliştiriyoruz.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Macron Putin ile görüştü, Putin savaşı sürdüreceğini belirtti!

HIZLI YORUM YAP