Afgan Madina Ghawsi kimdir, tutuklandı mı? Türk milletini hedef almıştı | DÜNYA
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Afgan Madina Ghawsi kimdir, tutuklandı mı? Türk milletini hedef almıştı

Afgan Madina Ghawsi kimdir, tutuklandı mı? Türk milletini hedef almıştı

Afgan Madina Ghawsi kimdir, tutuklandı mı? Türk milletini hedef almıştı, Sosyal Medyada Afgan genç kadına tepkiler dinmiyor, Türk milletine beddua ederek ,hedef alan kişinin sosyal medyada bazı videoları tepkiler yüzünden sildiği ve kendisine tepki verenlere s**t**r* gidin dediği benimle uğraşmayın dediği videolara yansıdı.

ÜLKENİZ BİTİYOR, HER YERİ SEL ALIYOR!

Madina Ghawsi, Ankara’da olan sele atıfta bulunarak bakın batıyorsunuz ders almıyorsunuz vb ifadeler kullanarak, Ankara’da olan selinde sebebinin onlara destek olunmaması ve hedef alınmaları sebebi ile olduğu inancını taşıdığı videolara yansırken, bakanlığın konuyla ilgili açıklama yapması beklenirken, bir çok kişinin tepki gösterdiği kadının ise, milliyetçilerin hedefinde olduğu ve sosyal medyada bir çok tehditlere maruz kaldığı sosyal medyaya yansıdı.

Aksaray Üniversitesi’nden mezun olup Almanya’ya gittiği öne sürülen Madina Ghawsi adlı Afgan kadının videoları sosyal medyada infial yarattı.

Videolarında Türk halkını ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı hedef alan Ghawsi, sosyal medyada tepki çekti.

Madina Ghawsi tepki çeken haraket videosunu kaldırdı ve ardından son Tiktok videosunda şunları söyledi:

“Siz deli misiniz? Siz kafayı mı yediniz ne yediniz? Salak mısınız? Salaksınız onu biliyorum. Biz sizlere “Türkiharı” diyoruz, biliyor musunuz? Gerçekten de öylesiniz. Ben videoyu kaldırmadım, videoyu kapattım.

Çünkü siz pisliklerle uğraşacak halim yok. Çok iyi insanlar da var Türkiye’de. Ben onlara hiçbir zaman kötü bir şey söylemek istemedim ve söylemiyorum da. Bu videoyu siz pislikler için koymuştum. Kaldırdım, daha fazla olmasın diye. Çünkü sesimi duydunuz mu? Evet duydunuz, o yeter bana. Şimdi s… gidin, benimle uğraşmayın.”

Videoları tepki çeken Madina Ghawsi, sosyal medya platformu Twitter‘da #MadinaGhawsiTutuklansın etiketiyle protesto ediliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Niece Waidhofer intihar etti

HIZLI YORUM YAP