Türkiye ve dünyada vaka sayıları artmaya devam ediyor | Sağlık
DOLAR

32,5914$% 0.34

EURO

34,8219% 0.22

STERLİN

40,5151£% -0.23

GRAM ALTIN

2.505,41%0,85

ÇEYREK ALTIN

4.273,00%0,55

a

Türkiye ve dünyada vaka sayıları artmaya devam ediyor

Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve kısa sürede dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında rakamlar gittikçe artmaya devam ediyor. Türkiye’de nasibini almaya başlamış durumda ilk 1 kişi ile başlayan salgında son rakam 6 olarak güncellendi.

Corona virüsü salgını ile ilgili son durum 15 Mart Pazar günü Türkiye ve dünya kamuoyu tarafından merak ediliyor. Dünya genelinde özellikle İtalya’da ölü sayısı hızla artıyor. Bununla birlikte Türkiye’de son olarak Umre ziyaretinden gelen bir hastada Coronavirus tespit edildi. Böylelikle Türkiye’de vaka sayısı 6’ya yükselmiş oldu.

Corona virüsü son durum 15 Mart haritası (Coronavirus Maps) Türkiye ve dünya kamuoyları tarafından son zamanların en çok araştırılanları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Dünya genelinde salgın nedeniyle ölü ve vaka sayısı gün be gün artış gösterirken son olarak Türkiye’de Umre ziyaretinden dönen bir hastada Coronavirus tespit edildi. Vaka sayısı Türkiye’de 6’ya yükselirken Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Umre ziyaretinden dönen vatandaşlarla ilgili açıklama yapıldı. Corona virüsü ölü sayısı kaça ulaştı? İşte, 15 Mart Corona virüsü haritası ve Corona virüsü ile ilgili son durum…

CORONA VİRÜSÜ SON DURUM 15 MART: TÜRKİYE

Türkiye’de Corona virüsü 15 Mart raporu merakla araştırılıyor. Vaka sayısı ülke genelinde Umre ziyaretinden gelen bir hastada daha Coronavirus tespit edilmesiyle birlikte vaka sayısı 6’ya yükseldi. Konuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı.

İşte, Bakan Koca tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklama:

Umreden yeni döndüyseniz 14 Gün Kuralına uymanızı ısrarla istiyoruz. Son bir hafta içinde dönen bir yurttaşımızın testi maalesef pozitif çıktı. Yeni vakalardan endişeliyiz. Lütfen ziyaretçi kabul etmeyin. Sağlık taramasından geçmiş olmak sıfır risk anlamına gelmez.

Diyanet’ten açıklama:

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, umreden dönen son 5 bin 300 vatandaşın hem kendi sağlıkları hem de çevresindeki insanları korumak için 14 gün boyunca evlerinden çıkmamaları ve ziyaretçi kabul etmemeleri gerektiğini hatırlattı.

DÜNYA GENELİ CORONA VİRÜSÜ SON DURUM

Corona virüsü vaka sayısı dünya genelinde 156 bin 396 bin kişiye, ölü sayısı ise 5 bin 833 kişiye ulaştı. Bununla birlikte virüsün yayıldığı Çin’in ardından en yüksek ölüm vakası bin 441 ile İtalya’da kaydedildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Koronavirüsü sonrası tedavi oldular fakat problemleri geçmedi

HIZLI YORUM YAP