İstanbul'da otobüs durağa daldı! Ağır yaralılar var | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

İstanbul’da otobüs durağa daldı! Ağır yaralılar var

Kartal sahil yolunda ilerleyen iki katlı halk otobüsü belirlenmeyen sebeplerinin nedeniyle kazaya neden oldu. Olayın hemen ardından olay kaza bölgesine polis itfaiye ve çok sayıda ambulans gönderildi.

Olay anında durak ve bölgesinde bekleyen sekiz kişi ağır yaralandı. Yaralılar vakit kaybetmeden çevredeki hastanelere gönderildi olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaza sabahın ilk ışıklarında sahil bölgesinde gerçekleşti. Kaza ile ilgili gelen ilk bilgilere göre sürücünün direksiyon hakimiyetini bir anda kaybetmesiyle gerçekleştiği söyleniyor.

Kazanın hemen ardından olay yerine gelen itfaiye ve ambulans ekipleri otobüsün altında Mahsur kalan yaralı vatandaşları çıkartmak için ellerinden gelen çabayı harcadılar, Zamanla yarışan ekipler ağır yaralıları çevre illerdeki hastanelere bir an önce Yetiştirmek için Zamanla yarıştılar.

Kazadan sonra ambulans ve itfaiye ekipleri de çevredeki vatandaşlar da yardımcı oldu. Vatandaşların yardımı ile yaralılar çevredeki hastanelere gönderildi.

Kaza anında telefonlarına sarılan vatandaşlar kazayı cep telefonuna kaydı Gerçekleştirdiklerini söylediler. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hastalığı yüzünden okula bile gidemiyor: Minik Muhammed’in babasından Erdoğan’a çağrı

HIZLI YORUM YAP