Bakan Fahrettin Koca'nın başarılı grafiği takipçi sayısına yansıdı | GÜNDEM
DOLAR

32,3919$% 0.2

EURO

35,1788% -0.02

STERLİN

41,6682£% 0.85

GRAM ALTIN

2.324,50%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.999,00%0,17

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Bakan Fahrettin Koca’nın başarılı grafiği takipçi sayısına yansıdı

Bakan Fahrettin Koca’nın başarılı grafiği takipçi sayısına yansıdı

Tüm dünyada etkili olan virüs salgını sonrası Türkiye’de tespit edilen ilk vaka ile yaptığı çalışmalar kamuoyunda tebrik edilen Fahrettin Koca’nın başarılı çalışmaları takipçi sayısının hızla yükselmesine neden oldu.

Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının açıklanması öncesi Sağlık Bakanı Koca’nın Twitter hesabını yaklaşık 410 bin kişi takip ederken bu sayı 14 günde 8 kattan fazla artarak 3,7 milyon barajını aştı.

Çin’den dünyaya yayınalan ve son olarak Türkiye’yi de etkisi altına alan koronavirüs salgını hem medyanın hem de sosyal medyanın bir numaralı gündemi olmaya devam ederken, kuşkusuz bu sürecin baş aktörü de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu.

HER KESİMİN TAKDİRİNİ VE SEVGİSİNİ KAZANDI

Bu dönemde işini titizlikle ve olabildiğince şeffaf bir şekilde sürdüren üslubu ile de Türkiye’nin her kesiminin takdirini kazanan Bakan Koca’nın sosyal medya hesapları da takipçi rekoruna koşmaya başladı. Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının görüldüğü 11 Mart 2020 tarihinden bir gün önce yanı 10 Mart’ta Twitter’daki takipçi sayısı 410 bin civarında olan Bakan Koca’nın Twitter hesabı sonrasında yoğun ilgi görmeye başladı.

İNANILMAZ ARTIŞ

Bakan Koca’nın anlık bilgilendirmelerini takip etmek isteyen milyonlarca vatandaş tarafından takip edilen hesap, bugün itibariyle 3,7 milyon takipçi sayısını aştı. Bir başka deyişle sadece 14 günde Bakan Koca’nın takipçi sayısı 8 kattan fazla artış göstermiş oldu

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Okullar ne kadar süre ile kapalı kalacak merak ediliyor

HIZLI YORUM YAP